CONDIȚII GENERALE

Concursul se va desfășura pe data de 13 octombrie 2019, începând cu ora 09:00, urmând ca la finalul concursului să fie desemnați câștigătorii.

Înscrierile se vor face online la adresa LAN Party 2019 prin completarea formularului.

Data și ora limită a înscrirerilor va fi sambata 12 octombrie 2019, ora 17:00. Înscrierile ulterioare nu vor fi luate în considerare, iar jucătorii care nu s-au înscris online, anterior termenului, nu au dreptul să participe la această competiție.

Taxa de participare va fi de 15 lei/persoană și va fi achitată la unul dintre organizatorii competiției, după ce a fost contactat.

Înscrierea în competiție este finalizată în momentul achitării taxei menţionate și a primirii bonului cu numărul de participare la competiție, din partea organizatorilor. În cazul neprezentării în ziua competiției banii nu se vor returna.

Pe durata desfășurării competiției injuriile, cât și cuvintele ce aparțin unui vocabular obscen și neadecvat unei competiții sunt STRICT INTERZISE!!!!

Folosirea acestora vor duce la primirea unui avertisment, iar la a doua abatere la eliminarea din competiție/turneu.

Fiecare jucător se face responsabil de eventualele distrugeri de bunuri sau proprietăți și se obligă să achite contravalorea acestora.

 

SISTEMUL DE JOC

1. STRUCTURA

Campionatul de FIFA 2020 se va disputa în sistem piramidal, probă eliminatorie sau turneu, în funcţie de numărul de participanţi.

Modul de desfăşurare va fi stabilit de către organizatori şi va fi comunicat participanţilor. Caştigatorul va fi cel care va triumfa în turneul final.

O repriză va avea durata de 6 minute.

După fiecare meci, supervizorul va inregistra scorul la sfârşitul celor 90 de minute de joc .

2.TURNEUL FINAL

Se va desfăşura în sistem piramidal.

În această fază a compeţitiei se vor juca prelungiri şi lovituri de departajare (dacă este cazul) pentru a se stabili cine avansează .           

3.REGULI DE JOC

Aveţi voie sa jucaţi cu orice echipă DE CLUB (mai puţin Classic XI, World XI). Se joacă cu echipa aleasă la început pe tot parcursul competiţiei.

Este interzisă ieşirea voită din joc sau orice altă actiune care întrerupe voit meciul.

Se va lăsa să apară statistica finală şi posibilitatea de a salva meciul.

Este interzis şutul de la jumătatea terenului la începerea meciului/reprizei secunde/după gol primit sau alte situaţii. Obligatoriu se începe cu pasă in spate, în propriul teren, în cazul situaţiilor menţionate. Încalcarea acestor reguli se pedepseşte cu pierderea meciului la masa verde – 0-3, în cazul în care se aduc dovezile necesare.

Executarea loviturilor de la colţ (a cornerelor) este permisă doar prin următoarele procedee:

– pasă scurta către un alt jucător; – centrare in careul mare (6 – 16m).

Nu este permisă executarea cornerelor direct pe bară.

Fiecare jucător are dreptul la 3 pauze de maximum un minut pentru schimbari şi modificări de tactică. Jucătorii nu au voie să pună pauză decât în momentul în care mingea se află în posesia lor.

Nu aveţi voie să lăsati reluările la goluri, decât cu acceptul oponentului;

4.SUPERVIZORII

Concursul va avea un supervisori din partea LS ETC, care se va asigura că sunt respectate regulile și vor înregistra scorul și câștigătorii grupei/turneului.

Supervizorii vor fi anunţaţi participanţilor în momentul sosirii.

Supervizorul are dreptul de a întrerupe partida dacă constată că unul dintre jucatori nu a respectat regulamentului.

5.SETARILE JOCULUI

  • Half-Length: 6 min
  • Difficulty Level: legendary
  • Game Speed : normal
  • Injuries: ON
  • Offsides: ON
  • Bookings: ON
  • Substitutions: 3
  • Handball: OFF