Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi realizează în data de 8 Martie, în cadrul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iași, un proiect tradiţional pentru studentele electroniste, intitulat 8 Martie Electronist.

Și prin intermediul acestui proiect, dorim să promovăm valorile şi obiceiurile tradiţionale româneşti.

În această zi, studentele şi profesoarele Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iași, precum şi doamnele şi domnişoarele ce vor trece prin incinta facultăţii vor primi flori, mărţişoare şi o felicitare din partea membrilor Ligii Studenților Electroniști din Iași.

Seara de 8 martie o vom petrece începând cu ora 21:00 în Club For Fun (Splai Bahlui), unde vom sărbători printr-o petrecere tematică cu multe concursuri și surprize.

** Intrarea în club se va face pe baza Carnetului de Student și prin achitarea unei taxe de 2 lei pentru băieți, iar domnișoarele vor beneficia de intrare liberă.

Coordonatorii proiectului sunt Humă Mihail, student în anul III și Arnăutu Ștefan, student în anul I la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași, membri activi ai Ligii Studenților Electroniști din Iași (LS ETC).

Coordonatori :


Humă Mihail – 0748 465 779 – Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași

Ștefan Arnăutu – 0744 137 288 -Membru Activ Liga Studenților Electroniști din Iași