Ești student în Iași și îți dorești să afli toate tainele microcontrolerelor dar nu ai găsit până acum oportunitatea unui astfel de curs? Dacă răspunsul este “Da!”, atunci ai ajuns în locul potrivit!

Liga Studenților Electroniști din Iași, alături de Compania Autoliv, organizează în perioada 16.04.2018 – 8.06.2018 laboratorul “ETC uLabs – Be a Pioneer!”, care este destinat oricărui student din cadrul facultăților ETTI, AC, IEEIA sau Informatică.

Înscrie-te acum la laboratorul de microcontrolere susținut în cadrul companiei Autoliv. Vino alături de noi să dezvoltăm împreună un roboțel autonom cu “viziune”.

Doritorii se pot înscrie prin completarea acestui formular: https://goo.gl/forms/2VA3hz9un9g8KLVz2 

Studenții înscriși vor susține un test care va cuprinde noțiuni din C, electronică și microcontrolere. Locația și ziua (în perioada 2 – 4 Aprilie) în care se va desfășura testul va fi comunicată ulterior celor înscriși.

La finalul laboratorului cele mai bune 3 echipe vor fi premiate și studenții vor avea posibilitatea de a se angaja sau de a urma un internship in cadrul companiei.

Dacă te încadrezi în cerințe, nu mai sta pe gânduri, Be a Pioneer @Autoliv!

Locurile sunt limitate! Termenul limită pentru înscriere este 31 Martie, ora 23:59!

Testul va fi susținut pe data de 3 Aprilie, începând cu ora 13:00, în Amfiteatrele P2 și P7 din cadrul Facultătii de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Infomației.

Contact/ Detalii: Gavril – 0731 475 417 / [email protected]