De-a lungul anilor, proiectele noastre au fost posibile cu ajutorul partenerilor noștri, dar și cu ajutorul vostru. Noi credem în drepturile voastre, așa că vă îndrumăm să completați Formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% asociațiilor non-profit și să dați șansă unor proiecte făcute cu, despre și pentru studenți.

Ce este acest Formular 230?

Este un document prin care voi puteți direcționa 3,5% din impozitul pe venit, către noi, Organizația Liga Studenților Electroniști din Iași, organizație non-profit. Ținem să menționăm că acești 3,5% nu vă sunt luați din salariu, ci din impozitul deja plătit.

Acest formular se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor, în următoarele situații :

– au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările și completările ulterioare și solicită restituirea acestora;

– optează pentru virarea unei sume reprezentînd până la 3,5% din impozitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii sau unităților de cult. Contribuabilii care își exprimă această opțiune pot solicita direcționarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult.

Cum pot să vă redirecționez 3,5%?

Foarte simplu! Descarcă imaginea de mai jos ca mai apoi să o poți printa. Completează doar câmpul numarul I cu datele tale personale și scanează documentul. Trimite-ne actul scanat la adresa de e-mail [email protected] și noi ne ocupăm de restul.

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/230_OPANAF_50_2019.pdf