Luna februarie aduce tuturor celor îndrăgostiți tradiționala sărbătoare a iubirii, Dragobetele! Dragostea plutește în aer, așa că Liga Studenților Electroniști din Iași oferă șansa tinerilor de a-și exprima sentimentele față de persoana iubită printr-un eveniment dedicat special lor.
Dorești să experimentezi cel mai frumos și puternic sentiment din viața ta alătură-te nouă pentru a sărbători iubirea românească în stil electronist !
Scrisorile sunt cele mai romantice moduri de a-ți destăinui sentimentele așa că noi am venit cu o soluție pentru acest lucru. Vă invităm pe toți cei cu “fluturi în stomac” să vă expuneți gândurile față de persoana de lângă voi cu ajutorul tradiționalului “Crush Box”, scrisorile trebuie să conțină numele destinatarului, căminul și camera. Veți putea găsi cutiile în fața amfiteatrul P6 și la parterul căminului T12 începând cu data de 19 februarie.
Și asta nu e tot! Vă așteptăm pe data de 23 februarie să petrecem împreună o seară de neuitat dedicată tinerilor îndrăgostiți, alături de mai multe asociațiiîn club Tribo , începând cu ora 23:00.
După muzică și distracție mai avem o surpriză ! Pentru a încheia sărbătoarea în aceeași atmosferă, sunteți așteptați pe data de 24 februarie în sala de ședințe a căminelor T7-T8 la ora 20:30, pentru a urmări împreună un film de dragoste, cel mai bun mod de a încheia această seară .

Coordonatori:

Lupu Constantin– 0757198454 – Membru activ Liga Studenților Electroniști din Iași

Diac Georgiana-Alice – 0768732716 – Membru activ Liga Studenților Electroniști din Iași

Frențescu Theodora-Ioana  – 0769649492 – Membru activ Liga Studenților Electroniști din Iași